• icon
  • icon

Co všechno lze natisknout na skleněné obklady?

Skleněné obklady dodají šmrnc každému interiéru, a nemusí se nutně jednat o luxusní minimalistické provedení v decentních barvách. Zvolte si potisk přesně na míru vašemu vkusu a vtiskněte svému bydlení osobitost. Možnosti jsou téměř neomezené. Přečtěte si, co všechno se může na vašich skleněných obkladech objevit.

 

Luxusní vzhled a snadná údržba

Obklad za kuchyňskou linkou může mít mnoho podob, málokterá ale vyvolá podobně exkluzivní dojem jako jeho skleněná varianta. To platí i při použití v koupelně, šatně nebo výplni dveří. Kromě nenahraditelného vzhledu s sebou toto provedení přináší snadnou údržbu, dlouhotrvající dokonalý vzhled, bezpečnost i odolnost.

 

Sklo, které nemá nikdo jiný

Nelíbí se vám obyčejné, tuctové kuchyně a koupelny bez nápadu? Pomocí fototisku můžete na skleněný obklad přenést v podstatě cokoliv. Text, obrázek, grafiku, fotografii… Vytvoříte tak skutečně jedinečný prvek, na který nikde jinde nenarazíte. Kromě vlastních návrhů můžete čerpat z fotobank, vlastních kvalitních fotografií nebo oslovit grafika, aby navrhnul potisk přesně podle vašich představ. Originálním řešením je potisk v designu dlaždic, kterým ale chybí zanášející se spáry. Někteří klienti volí skleněné obklady s fototiskem v designu mramoru, kamene nebo dřeva. Při výběru předlohy pro fototisk myslete na to, že obrázek musí mít co nejvyšší rozlišení a vypadat dobře i v požadovaném formátu skleněného obkladu.

 

 

Nezáleží na tom, jestli si vyberete abstraktní obrazce, fotku vašeho psa nebo orientální mozaiku – váš domov bude na první pohled prozrazovat, že se nespokojíte s šedý průměrem.

 

Limitem je jen vaše představivost

Ať už si vyberete jakýkoliv potisk, pro jeho dokonalou realizaci potřebujeme jen předlohu v dobré velikosti. Naši zákazníci často čerpají z fotobanky Shutterstock. Ta nabízí fotografie všeho druhu v té nejvyšší kvalitě a vybere si v ní i nejnáročnější klient. Jestli ale nechcete „cizí“ fotku, můžete použít i některou z vlastního archivu, podmínkou je jen dobré rozlišení. Podařilo se vám vyfotit východ slunce na horách, krásný detail přírody nebo třeba panorama rodného města? Zařídíme, aby vás pohled na oblíbený snímek těšil každý den při vaření, sprchování či při práci ve skleněnou zástěnou oddělené pracovně. A pokud váš ideální dekor zatím nabral konkrétních obrysů jen ve vaší hlavě, není nic jednoduššího než požádat o pomoc odborníka, který vaši představu zhmotní do konkrétního návrhu.

 

Námi používané sklo je tvrzené, odolné a bezpečné, uchovává si svůj vzhled dlouhá léta: lepší nosič pro vámi vybraný design najdete jen stěží. Fototisk provádíme v té nejvyšší kvalitě a široké škále odstínů a barev.

 

 

Potřebujete zkonzultovat váš výběr nebo probrat technické detaily? Od toho jsme tady. Zavolejte nám, poradíme vám se vším potřebným.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání