• icon
  • icon

Proč zvolit skleněnou pracovní desku?

Při výběru kuchyňské desky se tradičně klade důraz na její praktičnost a vzhled. Nejčastěji používaným materiálem je laminát, který je dostatečně odolný a poměrně levný, vzhledem však příliš neoslní. Hledáte-li pracovní desku, která bude pomyslnou třešničkou na dortu a dodá vaší kuchyni luxusní a originální vzhled bez kompromisů, volte sklo. Proč? Čtěte dál.

 

Neotřelý vzhled, odolnost i funkčnost

Při navrhování nové kuchyňské linky se často výběr desky nechává až na konec a volí se zejména podle požadovaného vzhledu a financí. Pokud vás rozpočet příliš nelimituje a chcete, aby kuchyně byla vaší opravdovou chloubou, zamyslete se nad použitím přírodního materiálu, který je dostatečně odolný a praktický, působí elegantně a skvěle doplní moderní styl vašeho bytu. Ano, máme na mysli tvrzené sklo.

 

Jeho největší předností je kontrast mezi zdánlivou křehkostí propůjčující místnosti exkluzivní vzhled s nadprůměrnou tvrdostí a odolností proti poškození. Se skleněnou deskou nemusíte zacházet v rukavičkách, snese běžné používání, klepání řízků, odložení horkého hrnce i nějaký ten náraz, navíc odolá běžným škrábancům.

 

Velkým plusem skla je jeho hygieničnost. Nemá žádné póry a reliéfy, všechny nečistoty z něj odstraníte snadno a rychle pomocí běžných čisticích prostředků a vody, toto provedení proto ocení alergici a lidé vyžadující stoprocentní čistotu.

 

 

Široká škála provedení

Barva kuchyňské desky se většinou odvíjí od výmalby kuchyně, odstínu linky i obložení za ní. Ať už si vyberete tradiční bílé, šedé nebo černé provedení, nebo chcete místnost rozzářit žlutou, zelenou nebo oranžovou, ze široké nabídky nabízených odstínů si jistě vyberete.

 

Nabízí se několik druhů kalených skel, pro opravdové fajnšmekry je určené provedení LuxRaff speciálně určené pro použití v kuchyních. Matný vzhled a perfektní odolnost ve variantách Diamond a Stone udělají z vaší kuchyně místo, kde budete trávit čas s opravdovou radostí.

 

Veškeré pracovní skleněné desky se lepí na podklad umístěný na hotovém korpusu linky. Před nalepením je třeba pečlivé zvážení a vyměření potřebných otvorů a jejich následné vyříznutí. Tento proces vyžaduje preciznost a zapojení zkušených odborníků.

 

S výběrem a následnou instalací vaší nové skleněné kuchyňské desky vám rádi pomůžeme.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání