• icon
  • icon

Skleněné schody dodají interiéru špetku luxusu

Elegantní a moderní skleněná schodiště jsou jedinečnou volbou pro klienty, kteří hledají poutavý moderní vzhled. Ať už samostatně, nebo v kombinaci se dřevem či kovem, skleněné schodiště dodá tradičnímu domovu moderní nádech a příliv světla.

 

Design i naprostá bezpečnost

Skleněné schodiště se stalo klasickým designovým a funkčním prvkem moderní architektury, přesto ale nebývá v domácnostech obvyklé. Jde o funkční předmět i umělecké dílo v jednom a v kombinaci s efektním nasvícením může jít o skutečný klenot vašeho domu.

 

 

Samotná výroba skleněných schodnic se počítá pro každého klienta zvlášť v souvislosti s jeho požadavky, standardně se však skleněné schodnice lepí ze tří 10 mm skel. Není proto třeba se bát, že by vás sklenění schody neměly unést, jde o mimořádně tvrdý a odolný materiál, samozřejmě však vyžaduje odbornou instalaci. Pokud chcete, aby byly vaše schody ještě bezpečnější, můžete si objednat sklo s protiskluzovou úpravou a skleněné zábradlí.

 

Skleněné schodnice se usazují do lišt nebo kotví bodovými úchyty. Je dokonce možné připevnit schodnici jen k jedné straně, aby vzniknul dojem levitace. Díky našim mnohaletým zkušenost jsme schopni vám navrhnout a zhotovit skleněné schodiště na základě vašeho přání nebo návrhu architekta.

 

Výhody skleněného schodiště

Při výběru skleněného schodiště volíte z celé řady designů, stylů a textur podle vašich specifických požadavků. Použít můžete čiré sklo, matné sklo a pískované sklo, čímž můžete domu dodat jedinečný vzhled podle vkusu a preferencí majitele. Podívejme se, proč jsou skleněná schodiště tak oblíbená.

 

Působí čistým dojmem: Skleněná schodiště jsou nápadná, ala nepůsobí křiklavě. Místo toho dodávají interiéru prostor a vzdušnost.

Dodává světlo: Skleněné schodiště mají na rozdíl od konvenčních schodišť schopnost propouštět světlo, čímž prosvětlí horní i spodní patro.

Netrpí na škůdce: Dřevěná schodiště se časem mohou potýkat s napadením termity, což u skla nehrozí. Stejně tak se kvalita skla na rozdíl od dřeva časem nezhoršuje.

Nevadí mu vlhkost: Jednou z největších výhod skleněných schodišť je to, že na ně nepůsobí vlhkost ze vzduchu, proto nenavlhnou a nehnijí jako dřevěná schodiště. Sklo navíc není třeba nijak udržovat, zato dřevo se musí pravidelně natírat a opečovávat.

 

 

Zvažujete pořízení skleněného schodiště? Zavolejte nám a můžeme probrat vaše možnosti. Pomůžeme vám s každým krokem, od měření přes objednání až po instalaci.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání