7 výhod skleněného zábradlí

Skleněná zábradlí se stávají stále populárnější volbou pro moderní interiéry, balkony i veřejné prostory, jako jsou nákupní centra a kancelářské budovy. Jedinečná kombinace estetiky, funkčnosti a trvanlivosti získává srdce designérů i majitelů nemovitostí po celém světě. V tomto blogovém článku vám ukážeme hlavní výhody skleněných zábradlí.

7 výhod skleněného zábradlí

Světlý prostor

Zábradlí ze skla mají neuvěřitelnou schopnost otevřít prostor a pustit co nejvíce světla do interiéru. Světlo jednoduše prochází sklem a zároveň se od něj odráží. To vytváří iluzi většího prostoru a přináší moderní a vzdušnou atmosféru do celého prostoru.

Variabilita

Trend stavebního skla neustále roste. A není se čemu divit – čistá ostrá a takřka neviditelná linie skla působí v interiéru spíše jako diamantový šperk. Skleněné zábradlí lze kromě schodišť a ochozů použít i na venkovní balkony a terasy. Využití najdou jak v domácnostech, tak ve veřejných prostorách, kancelářích, nákupních galeriích apod.

Bezpečnost a odolnost

Moderní technologie ve výrobě skleněných zábradlí zajistila jejich vysokou odolnost a bezpečnost. Používají se bezpečnostní vrstvená a kalená VSG ESG skla s certifikátem kvality. Skleněná zábradlí jsou schopna odolávat nepříznivým povětrnostním podmínkám, jako jsou silný vichr nebo dešťové srážky, což z nich dělá ideální volbu pro balkóny a terasy.

Snadná údržba a trvanlivost

Skleněná zábradlí mají hladký povrch, který se snadno udržuje. Stačí ho pravidelně otřít čistým hadříkem s čisticím prostředkem a setřít stěrkou a bude zářit jako nové. Sklo je odolné vůči většině skvrn a povrchových poškození, což mu zaručuje dlouhou životnost.

Designový doplněk interiéru

Skleněná zábradlí jsou k dispozici v různých provedeních a vzorech, což umožňuje přizpůsobení designu vašemu vkusu a stylu nemovitosti. Můžete si vybrat mezi průhledným, matným nebo dokonce barevným sklem, včetně individuálních designových řešení. Sklo nijak nezatěžuje prostor a působí lehce, vzdušně, elegantně a velmi čistě v celém interiéru.

Zvuková izolace

Skleněná zábradlí mají také schopnost působit jako bariéra proti hluku, což je výhodné zejména v rušných veřejných prostorách, jako jsou nákupní centra a kancelářské budovy. Zároveň však stále zachovávají pocit otevřenosti a propustnosti světla.

Ekologický přínos

Sklo je netoxický recyklovatelný a šetrný materiál. Jedná se tedy o udržitelný prvek, který přispívá ke snížení vaší ekologické stopy.

Skleněná zábradlí přinášejí do interiérů, balkónů a veřejných prostor moderní eleganci, estetiku a praktičnost. Chcete poradit s výběrem nebo probrat vaši představu? Kontaktujte nás, rádi poradíme.

Kontaktujte nás

Další články na téma barevné sklo

Proč Barevná skla

Ikona podané ruce

Řešení přesně na míru

Vždy se snažíme co nejvíce přizpůsobit potřebám každého klienta. Spokojený zákazník je pro nás nejlepší reklamou.

Více o nás
Ikona uživatel

Přes 30 000 spokojených zákazníků

Naši zákazníci oceňují především rychlost, čistotu a kvalitu provedení zakázky.

Více o nás
Kufřík

Více než 30 let zkušeností

Již od roku 1994 pod našima rukama vznikají zakázky po celé České republice i v zahraničí.

Více o nás
Ikona pečeť

Záruka 7 let

Na naši práci se můžete spolehnout. Poskytujeme na ni prodlouženou záruku.

Více o nás

Přijďte se podívat
do našeho showroomu

Naši zákazníci jsou spokojeni

Velmi dobrá komunikace - obratem se firma ozvala, když jsem poslala poptávku. Dokonce při zaměřování skel technik navrhl jak nemuset lištu lepit, ale jak vyměřit otvory na šrouby lišty. Tuto firmu můžu jen doporučit - dobrý přístup vůči zákazníkovi, čistě a pěkně odvedená práce. Skla kuchyni opticky ještě zvětšila, protože se od nich odráží světlo, celá teď působí čistě.
Zuzana Koudelková Zuzana Koudelková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Dobrý den, 21.2. 2020 nám byla instalována skla za pracovní desku a na ostrůvek v kuchyni. Za tuto práci bych chtěla velice poděkovat, byla odvedena naprosto precizně, dokonce nám vaši zaměstnanci dokázali vyřešit problém s nerovnou stěnou u ostrůvku, viz foto, což nebylo vůbec jednoduché. Sklo celou kuchyň neuvěřitelně pozvedlo. Firmu budu doporučovat všemi deseti dále.
Jitka Havlíčková Jitka Havlíčková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Nastavení cookies