• icon
  • icon

Barevná koupelna – experimentujte s barvami v koupelně

Bílá, šedá nebo přírodní koupelna jsou logicky sázkou na jistotu. Neokoukají se, neomrzí… ale často nejsou ničím zajímavé. Nebojte se a zapojte do vaší koupelny nové barvy, získá tím náboj a odliší se od šedého průměru.

 

Začněte malými krůčky

Necítíte se na to, abyste hned vybourali koupelnu a místo původních decentních obkladů obložili vanu, umyvadlo i sprchový kout barvami duhy? V pořádku, není nutné dělat razantní opatření. Začít můžete postupně. Můžete nejprve vyměnit barvu ručníků, kelímku na kartáčky, koupelnové předložky nebo sprchového závěsu. Tak si alespoň ověříte, jestli nejde o krátkodobé poblouznění a zda se vám vybraná barva opravdu líbí. Pokud se na ni budete dívat se zalíbením i po několika měsících, můžete přistoupit ke kroku číslo dva.

 

Změny středních rozměrů

Jestli je pro vás momentálně celková rekonstrukce příliš velkou finanční zátěží, případně pokud jste nové obklady dávali teprve před pár lety, a i přes svoji fádnost vypadají pořád dobře, můžete zvolit zlatou střední cestu = obnovit jen část koupelny. Nevíte, jak přesně vybraný odstín do koupelny zakomponovat? Jestliže nemáte po celé koupelně kachličky, ale část stěn jste jen ošetřili voděodolným nátěrem, máte z poloviny vyhráno. Můžete je jen přetřít barvou ve zvoleném odstínu. Uvidíte, že vaše koupelna bude působit úplně novým dojmem i s minimálními náklady.

 

Nesnášíte barvu vašich kachliček, ale na výměnu to ještě není? Můžete je přetřít speciální barvou a dosáhnout tak požadovaného efektu bez finančně náročného vybourání starých obkladů.

 

Pokud chcete svojí koupelně dodat luxusnější vzhled, popřemýšlejte nad skleněnými obklady. Místnosti dodají na eleganci, působí nadčasově a čistě, přitom vnesou do vaší koupelny moderní barevné akcenty. Využijete je i při obkládání sprchového koutu nebo stěny kolem zrcadla, vybírat můžete z mnoha barev i designů.

 

 

Totální rekonstrukce jako příležitost ke změně

Má už vaše koupelna něco za sebou a jsou připravené finance na její úplnou rekonstrukci? Pak máte skvělou příležitost vyzkoušet nové trendy na vlastní kůži. Populární jsou tlumené, pudrové odstíny, mozaiky i velkoformátové obklady, které působí luxusním dojmem. Bát se nemusíte ani kombinace lesku a matu. Abyste podpořili dojem jedinečnosti, prohlédněte si nabídku skleněných koupelnových obkladů. Tento odolný a nestárnoucí materiál bude slušet každé koupelně.

 

Zajímají vás bližší informace ohledně využití skla v koupelně? Kontaktujte nás, rádi se s vámi podělíme o své znalosti.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání