Barevné sklo na pracovní stůl

Pracovní stůl je středobodem našeho pracovního prostoru, a proto by měl být nejen funkční, ale také esteticky příjemný. Pokud hledáte způsob, jak přidat do svého pracovního prostoru jedinečný prvek, barevné sklo je tou správnou volbou. Tento materiál vám nabízí široké možnosti co se týče designu a mnoho výhod, které oceníte v každodenním provozu. Ukážeme vám několik z nich.

Barevné sklo na pracovní stůl

Pracovní plocha na míru

Jedním z hlavních přínosů barevného skla na pracovním stole je možnost individuálního řešení. Nestandardní rozměry a atypické tvary nejsou problém, protože skleněné desky lze přesně přizpůsobit vašim potřebám. Bez ohledu na to, jaký tvar nebo velikost pracovní plochy potřebujete, můžete si být jisti, že barevné sklo dokonale zapadne do vašeho prostoru.

Vysoce odolné pracovní desky

Další výhodou barevného skla je jeho vysoká odolnost. Povrch skleněné desky je nesavý, neporézní a tepelně rezistentní. Nepoškodíte ho běžnými škrábanci, jako jsou oděrky z pera či poškrábání od klíčů a můžete na něj položit i rozpálenou svíčku či horký hrníček. Vaše pracovní plocha zůstane dlouhodobě zachována v bezvadném stavu. Sklo snese vysoké teploty bez poškození a zůstává stabilní a pevné.

Bezúdržbová pracovní plocha

Úklid stolu za vás sice neudělá, ale údržba skla vám nervy nepocuchá. Skleněnou desku je snadné udržovat čistou a upravenou. Stačí jen jednoduše otřít povrch vlhkým hadříkem, případně leštidlem na sklo a bude vypadat jako nové. Díky nesavému povrchu se také minimalizuje množení bakterií a alergenů.

Designová pracovna

Kromě jmenovaných výhod vám barevné sklo také nabízí jednoduchý, čistý a nadčasový design. Skleněné desky jsou vyrobeny z různých druhů kalených skel, které se liší tloušťkou a zabarvením. Můžete si vybrat ze široké škály barev, které nejenže odpovídají vašemu osobnímu vkusu, ale také dokáží vytvořit jedinečný vizuální dojem ve vašem pracovním prostoru.

Barevné sklo na pracovní stůl je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí mít ve své pracovně prvek, který je praktický a zároveň estetický. Vzhledem k rostoucímu důrazu na udržitelnost a ochranu naší planety je důležité zmínit, že výroba skleněných pracovních ploch nezatěžuje životní prostředí.

Chcete poradit s výběrem nebo probrat vaši představu? Kontaktujte nás, rádi poradíme.

Kontaktujte nás

Další články na téma barevné sklo

Proč Barevná skla

Ikona podané ruce

Řešení přesně na míru

Vždy se snažíme co nejvíce přizpůsobit potřebám každého klienta. Spokojený zákazník je pro nás nejlepší reklamou.

Více o nás
Ikona uživatel

Přes 30 000 spokojených zákazníků

Naši zákazníci oceňují především rychlost, čistotu a kvalitu provedení zakázky.

Více o nás
Kufřík

Více než 30 let zkušeností

Již od roku 1994 pod našima rukama vznikají zakázky po celé České republice i v zahraničí.

Více o nás
Ikona pečeť

Záruka 7 let

Na naši práci se můžete spolehnout. Poskytujeme na ni prodlouženou záruku.

Více o nás

Přijďte se podívat
do našeho showroomu

Naši zákazníci jsou spokojeni

Velmi dobrá komunikace - obratem se firma ozvala, když jsem poslala poptávku. Dokonce při zaměřování skel technik navrhl jak nemuset lištu lepit, ale jak vyměřit otvory na šrouby lišty. Tuto firmu můžu jen doporučit - dobrý přístup vůči zákazníkovi, čistě a pěkně odvedená práce. Skla kuchyni opticky ještě zvětšila, protože se od nich odráží světlo, celá teď působí čistě.
Zuzana Koudelková Zuzana Koudelková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Dobrý den, 21.2. 2020 nám byla instalována skla za pracovní desku a na ostrůvek v kuchyni. Za tuto práci bych chtěla velice poděkovat, byla odvedena naprosto precizně, dokonce nám vaši zaměstnanci dokázali vyřešit problém s nerovnou stěnou u ostrůvku, viz foto, což nebylo vůbec jednoduché. Sklo celou kuchyň neuvěřitelně pozvedlo. Firmu budu doporučovat všemi deseti dále.
Jitka Havlíčková Jitka Havlíčková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Nastavení cookies