• icon
  • icon

Barevné sklo na pracovní stůl

Pracovní stůl je středobodem našeho pracovního prostoru, a proto by měl být nejen funkční, ale také esteticky příjemný. Pokud hledáte způsob, jak přidat do svého pracovního prostoru jedinečný prvek, barevné sklo je tou správnou volbou. Tento materiál vám nabízí široké možnosti co se týče designu a mnoho výhod, které oceníte v každodenním provozu. Ukážeme vám několik z nich.

 

 

Pracovní plocha na míru

Jedním z hlavních přínosů barevného skla na pracovním stole je možnost individuálního řešení. Nestandardní rozměry a atypické tvary nejsou problém, protože skleněné desky lze přesně přizpůsobit vašim potřebám. Bez ohledu na to, jaký tvar nebo velikost pracovní plochy potřebujete, můžete si být jisti, že barevné sklo dokonale zapadne do vašeho prostoru.

 

Vysoce odolné pracovní desky

Další výhodou barevného skla je jeho vysoká odolnost. Povrch skleněné desky je nesavý, neporézní a tepelně rezistentní. Nepoškodíte ho běžnými škrábanci, jako jsou oděrky z pera či poškrábání od klíčů a můžete na něj položit i rozpálenou svíčku či horký hrníček. Vaše pracovní plocha zůstane dlouhodobě zachována v bezvadném stavu. Sklo snese vysoké teploty bez poškození a zůstává stabilní a pevné.

 

Bezúdržbová pracovní plocha

Úklid stolu za vás sice neudělá, ale údržba skla vám nervy nepocuchá. Skleněnou desku je snadné udržovat čistou a upravenou. Stačí jen jednoduše otřít povrch vlhkým hadříkem, případně leštidlem na sklo a bude vypadat jako nové. Díky nesavému povrchu se také minimalizuje množení bakterií a alergenů.

 

Designová pracovna

Kromě jmenovaných výhod vám barevné sklo také nabízí jednoduchý, čistý a nadčasový design. Skleněné desky jsou vyrobeny z různých druhů kalených skel, které se liší tloušťkou a zabarvením. Můžete si vybrat ze široké škály barev, které nejenže odpovídají vašemu osobnímu vkusu, ale také dokáží vytvořit jedinečný vizuální dojem ve vašem pracovním prostoru.

Barevné sklo na pracovní stůl je skvělou volbou pro ty, kdo chtějí mít ve své pracovně prvek, který je praktický a zároveň estetický. Vzhledem k rostoucímu důrazu na udržitelnost a ochranu naší planety je důležité zmínit, že výroba skleněných pracovních ploch nezatěžuje životní prostředí.

 

Chcete poradit s výběrem nebo probrat vaši představu? Kontaktujte nás, rádi poradíme.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání