• icon
  • icon

Módní trend současné architektury: celoskleněná zábradlí na terasu a do exteriéru

Celoskleněná zábradlí nemusíte použít pouze v interiéru, výborně se vyjímají také na terasách, balkonech či lodžiích bytových a rodinných domů. Ladně doplní ostré hrany modernistických vilek i současných nadčasových staveb vyzdvihujících ladnost, minimalismus a rovné linie.

 

 

Designové systémy v mnoha provedeních

Sklo pro zábradlí vyrábíme výhradně pod značkou In the Glass®, která splňuje veškeré právní normy a předpisy. Skleněná zábradlí standardně nabízíme čirá či průhledná, v případě zájmu však vytvoříme také neprůhledná barevná skla. Jsme schopni nabídnout i individuální designová Art glass.

 

Designové systémy skleněného zábradlí WERNER glasprojekt® je možné použít ve venkovních i ve vnitřních prostorech. V systemu GN-Gläsern echte® lze skleněné zábradlí kombinovat také se skleněnými schodnicemi. Variabilita jednotlivých systémů je takřka neomezená a zaručuje maximální bezpečí v souladu s požadavky normy EN ČSN 74 3305.

 

Funkční čistota neviditelných linií

Skleněná zábradlí vynikají zejména svou funkčností a neotřelým designem. Čistá, ostrá a takřka neviditelná linie skla působí na terase jako nepřehlédnutelný šperk. Kromě teras a balkonů je pak velmi oblíbené použití skleněných zábradlí v kombinaci s francouzskými okny, kdy jsou zcela neviditelná a nijak neruší výhled z okna. Čiré skleněné zábradlí rozmazává hranice a umně otevírá životní prostor.

 

Konstrukční a nosný prvek v jednom

Moderní sklo svými užitnými hodnotami předčí většinu materiálů. Sklo dnes tvoří samo o sobě konstrukční a nosný prvek, zároveň si ale zachovává ty nejvyšší podmínky bezpečí.

 

Díky své transparentnosti nijak nezatěžuje prostor a působí lehce, vzdušně, elegantně a velmi čistě v celém interiéru i exteriéru. Kalené sklo je zároveň vysoce odolné a tvrdé – k jeho porušení by bylo zapotřebí vyvinout extrémní tlak. Zábradlí je navíc vyráběno ze dvou tvrzených skel, vrstvených pomocí EVA fólie. V málo pravděpodobném případě, že dojde k rozbití, fólie drží střepy pohromadě a sklo, i když je rozbité, stále plní svou (i bezpečnostní) funkci. Skleněné zábradlí tedy můžete použít i v domácnosti s dětmi či domácími mazlíčky.

 

Instalace skleněného zábradlí vyžaduje precizní práci. Pro profesionální vytvoření a bezpečné ukotvení se obraťte na nás. Jsme odborníci s dvacetiletou tradicí v oblasti skla a rádi vám pomůžeme s výběrem ideálního zábradlí pro váš domov.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání