• icon
  • icon

Co je LuxRaff materiál a k čemu se používá?

O výhodách použití skla v koupelnách a kuchyních není pochyb: je hygienické, odolné a praktické, přitom ale elegantní. Slyšeli jste ale už o variantě LuxRaff? Ta jde ve svých vlastnostech ještě dál a je tedy vhodná zejména pro použití v kuchyních, kde je skleněný povrch linek extrémně namáhán. Výhody a specifika tohoto materiálu si podrobněji představíme v dnešním článku.

 

Vzhled kůže, odolnost kamene

Než si představíme všechny vlastnosti, kterými sklo v úpravě LuxRaff disponuje, je třeba zmínit jeho vzhled, který se od klasického skla lehce liší: matný povrch svojí hrubou strukturou připomíná kůži, čímž propůjčí každé kuchyni mimořádně exkluzivní vzhled. K dostání jsou dvě varianty provedení: Stone s hrubší a Diamant s jemnější texturou. I když se může zdát, že matný povrch bude snadné poškrábat, opak je pravdou. Sklo LuxRaff, speciálně určené pro využití v kuchyni, je téměř nemožné poničit. Můžete na něm i krájet nebo klepat maso, i poté bude bez poskvrny. Jeho speciální povrch ustojí i hrubší zacházení nebo vysoké teploty. Svou odolností tak překoná i pracovní kuchyňské desky z umělého kamene.

 

 

Barva i rozměry na míru každé kuchyni

Velkou předností pracovních desek LuxRaff je jejich variabilita. Ať už si přejete atypickou velikost kuchyňské linky nebo hledáte jakýkoliv barevný odstín včetně metalických, pro tento materiál není nic nemožné. Můžete tak vyladit svůj interiér do posledního detailu.

 

Pracovní desky z materiálu LuxRaff se instalují až na hotovou linku. Mezi sklem a korpusem musí být vložena podkladová deska o minimální tloušťce 10 mm, kterou může dodat jak výrobce kuchyně, tak i firma zajišťující montáž pracovní desky. Potřebné výřezy se udělají až na místě instalace.

 

Nepřekonatelné vlastnosti skla

I přes některé nadstandardní vlastnosti, jako je zvýšená odolnost vůči poškrábání, disponuje tato úprava skla stejnými vlastnostmi, jaké má každé tvrzené sklo. Jde především o jeho snadnou údržbu, ke které stačí voda se saponátem, vhodnost pro alergiky, bezspárové provedení, nesavý povrch a ekologickou udržitelnost.

 

Materiál LuxRaff se skvěle hodí do každé moderní kuchyně, u které je vyžadována extrémní odolnost v kombinaci s oslňujícím vzhledem.

 

Chcete si prohlédnout sklo LuxRaff, vzorníky barev i další nabízené varianty skla na vlastní oči nebo probrat s odborníky vaši představu či konkrétní návrh řešení? Navštivte nás v jedné z našich prodejen, napište nám nebo zavolejte. Rádi vám s realizací vaší vysněné kuchyně pomůžeme.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání