Realizujete šatnu? Vsaďte na skleněné posuvné dveře

Samostatná šatna je nejen snem každé ženy, ale také praktickou záležitostí, díky které bude vaše domácnost organizovanější a ložnice vzdušnější, protože z ní zmizí skříně a komody. Možná přemýšlíte, jak tuto místnost oddělit od zbytku bytu – a my vám přinášíme 3 pádné důvody, proč jsou nejlepší volbou posuvné skleněné dveře.

Realizujete šatnu? Vsaďte na skleněné posuvné dveře

Šetří místo

Při instalaci klasických dveří musíte myslet i na dostatek místa, aby se pohodlně otvíraly a nebránily pohodlnému vcházení do místnosti a vycházení z ní. Pokud není vaše šatna opravdu velkorysá, pravděpodobně vám tento způsob otevírání ukousne několik desítek centimetrů ze vzácného prostoru.

Posuvné dveře potřebují k otevření jen místo podél zdi, nemusíte se tedy bát, že vás při vybírání oblečení na další den někdo praští dveřmi nebo že při odcházení z místnosti někoho nemile překvapíte vy.

Opticky zvětší prostor

Skleněná varianta posuvných dveří dokáže navazujícím místnostem dodat na světlosti a velikosti. Varianta s čirým sklem dovoluje vidět dovnitř, čímž získáte nejen více světla, ale i zajímavý prvek, obzvlášť pokud je šatna vaší chloubou a rádi se jí kocháte.

Varianta s matným sklem je kompromisem pro ty, kdo chtějí více světla, ale nechtějí, aby bylo do šatny vidět, ať už kvůli soukromí při oblékání, nebo proto, že chtějí diskrétně schovat nedokonalé komínky oblečení nebo občasný pohozený svršek. Matné sklo navíc působí elegantně.

Nabízí minimalismus i osobitost

Skleněné posuvné dveře nabízejí širokou škálu designů a povrchových úprav, ze kterých si vybere milovník střídmé klasiky, stroze minimalistického vzhledu i nevšedních potisků. Skleněné tabule můžete zdobit pískováním, různými druhy reliéfů a v neposlední řadě také fotopotiskem podle vlastního výběru. Tímto způsobem přenesete na sklo takřka cokoliv: od artových vzorů přes přírodní motivy po fotografie z vaší dílny. Můžete tak mít dveře, které nemá nikdo jiný na světě.

Dbejte na kvalitu použitých materiálů

Vzhled je důležitý i u dveří, není to ale jediné hledisko, na které byste se měli při výběru skleněných posuvných dveří zaměřit. Stejně důležité je i použití kvalitních materiálů. Ať už volíte jakýkoliv vzhled skleněných tabulí, vždy se musí jednat o bezpečnostní sklo, které odolá nárazům a můžete je bez obav použít i v domácnostech s malými dětmi nebo domácími zvířaty. Kalené sklo se totiž i v případě rozbití způsobeného velkým tlakem nevysype, ale zůstane ve dveřích díky vlepené fólii. Případné střepy jsou navíc oblé, takže se jimi nemůžete pořezat.

Hledáte ověřeného výrobce skleněných posuvných dveří, který splní každý váš požadavek? Obraťte se na nás, rádi zrealizujeme vaše představy.

Kontaktujte nás

Další články na téma barevné sklo

Proč Barevná skla

Ikona podané ruce

Řešení přesně na míru

Vždy se snažíme co nejvíce přizpůsobit potřebám každého klienta. Spokojený zákazník je pro nás nejlepší reklamou.

Více o nás
Ikona uživatel

Přes 30 000 spokojených zákazníků

Naši zákazníci oceňují především rychlost, čistotu a kvalitu provedení zakázky.

Více o nás
Kufřík

Více než 30 let zkušeností

Již od roku 1994 pod našima rukama vznikají zakázky po celé České republice i v zahraničí.

Více o nás
Ikona pečeť

Záruka 7 let

Na naši práci se můžete spolehnout. Poskytujeme na ni prodlouženou záruku.

Více o nás

Přijďte se podívat
do našeho showroomu

Naši zákazníci jsou spokojeni

Velmi dobrá komunikace - obratem se firma ozvala, když jsem poslala poptávku. Dokonce při zaměřování skel technik navrhl jak nemuset lištu lepit, ale jak vyměřit otvory na šrouby lišty. Tuto firmu můžu jen doporučit - dobrý přístup vůči zákazníkovi, čistě a pěkně odvedená práce. Skla kuchyni opticky ještě zvětšila, protože se od nich odráží světlo, celá teď působí čistě.
Zuzana Koudelková Zuzana Koudelková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Dobrý den, 21.2. 2020 nám byla instalována skla za pracovní desku a na ostrůvek v kuchyni. Za tuto práci bych chtěla velice poděkovat, byla odvedena naprosto precizně, dokonce nám vaši zaměstnanci dokázali vyřešit problém s nerovnou stěnou u ostrůvku, viz foto, což nebylo vůbec jednoduché. Sklo celou kuchyň neuvěřitelně pozvedlo. Firmu budu doporučovat všemi deseti dále.
Jitka Havlíčková Jitka Havlíčková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Nastavení cookies