• icon
  • icon

Skleněné obklady do kuchyně s luxusními motivy

Rádi byste měli v kuchyni luxusní materiál, jakým je například mramor, ale vaše peněženka není podobným nápadům příliš nakloněna? Řešením může být digitální potisk na skleněných obkladech z tvrzeného skla. Z jakých dekorů můžete vybírat a jak je přirozeně začlenit do vašeho interiéru?

 

Vzhled luxusních materiálů, výhody skla

Mramor nebo onyx pozvednou celkový dojem vaší kuchyně, kromě vysoké pořizovací ceny jsou však tyto materiály mimořádně citlivé a vyžadují proto opatrnost při užívání i specifickou péči. Při využití skleněných obkladů s motivy vzácných přírodních materiálů získáte spojení unikátního vzhledu s hygieničností a jednoduchou údržbou.

 

 

Elegantní vzhled, minimum spár, vysoká odolnost proti vysokým teplotám nebo nárazu a snadné čistění pomocí vody, saponátu a utěrky dělají ze skleněných obkladů mimořádně vhodný materiál pro užití nejen v kuchyni, ale také koupelně a jiných místnostech.

 

Krása, která nestárne

Možnosti potisku skleněných obkladů jsou téměř neomezené. Můžete vycházet z nabídky fotobanky nebo si nechat připravit návrh přesně podle vašich představ. Obecně platí, že čím pestřejší a výraznější návrh si vyberete, tím dříve se vám omrzí. Chcete-li, aby vaše kuchyně byla nadčasová a líbila se vám i za deset let, volte méně výrazná řešení, která decentně doplní různé barvy výmalby, nábytku i dalšího častěji se obměňujícího vybavení.

 

V jednoduchosti je krása, a u luxusních materiálů to platí dvojnásob. Sklo samo o sobě dodá interiéru punc exkluzivity, ve spojení s potiskem mramoru, onyxu, kamene nebo třeba orientálního dřeva však můžete dosáhnout ještě o stupeň noblesnějšího a osobitějšího výsledku.

 

Velkou výhodou tohoto řešení je možnost zvolit si přesně takový odstín, jaký potřebujete, případně nechat návrh potisku upravit na míru přesně podle vašich představ. Nemusíte se přizpůsobovat barvě mramoru nebo onyxu – barva se přizpůsobí vám, stejně jako lesklý nebo matný povrch či doplnění o ornamenty.

 

A když budete časem potřebovat stejný obklad do jiné části místnosti nebo domu, nebudete ho složitě shánět a řešit rozdíl v odstínu. Vyrobíme pro vás naprosto totožný.

 

 

Víme, že výběr ze široké nabídky skleněných obkladů není jednoduchý. Máte-li otázky, jsme tu pro vás.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání