• icon
  • icon

Vybíráme skleněné příčky do interiéru

Skleněné příčky vdechnou vašemu domovu i kanceláři nezaměnitelnou lehkost a eleganci. Co brát při jejich výběru v potaz a jaká jsou specifika příček, které máme v naší nabídce zahrnuty my? Odpověď najdete v dnešním článku.

 

 

Funkčnost, praktičnost a nadčasový design

Skleněné příčky do interiérů se vyznačují vysokou funkčností, praktičností a naprosto nadčasovým designem. Sklo má totiž na interiér zcela nezaměnitelný efekt – prostor se díky němu opticky zvětší, provzdušní a prosvětlí. Co také mluví ve prospěch příček ze skla je fakt, že navíc mohou fungovat i jako velice dobrý tepelný izolant.

 

 

Široká nabídka barev a designů

Skleněnými příčkami vkusně a decentně oddělíte prostor. Rozhodně navíc nemáte na výběr pouze z čirého skla, v naší nabídce najdete širokou škálu také matných i barevných skel. Jsme schopni dodat skleněné příčky s 3D ornamenty a motivy, které umožňují široké designové provedení. Nabízíme systémy dokonce i se skrytým kováním. Variabilita je zde skutečně nekonečná. Nezalekneme se žádného nestandardního řešení.

 

 

Bezpečnost především

Skleněné dělicí příčky dodají do vašich domovů či kanceláří potřebný nadhled. Skleněné příčky mají nespornou výhodu oproti typizovaným produktům z jiných materiálů. Jakou? Použitím příček ze skla získáte hlavně prostor a více světla do vašeho interiéru. Jednoduché systémy skleněných stěn navíc zabírají minimum místa s velkou užitnou hodnotou. Zároveň u nich nejsou potřeba žádné složité stavební úpravy. Řešení je zkrátka velice rychlé, efektivní a naprosto bezpečné.

 

Další velkou výhodou skleněných příček je fakt, že sklo je tradiční přírodní materiál, který je ekologický, recyklovatelný, nezatěžuje životní prostředí a je perfektně stálý. Díky těmto vlastnostem sklo v posledních letech stále více narůstá na popularitě při využití nejen v kancelářských budovách, ale také v domovech.

 

Skleněné příčky jsou navíc perfektně bezpečné. Jsou vyrobeny pouze z bezpečnostního tvrzeného skla, u něhož je riziko rozbití minimální. U ostatních komponentů využíváme pouze kvalitní certifikované materiály, abychom zajistili skutečně vysokou míru bezpečí.

 

V neposlední řadě pak pro sklo coby vhodný materiál mluví jeho snadná údržba. Sklo je 100% hygienický materiál, který se velice snadno čistí a udržuje. Navíc je vhodný pro alergiky, jelikož nezachytává prach jako jiné materiály.

 

 

Čím jsou naše příčky specifické?

V naší firmě provádíme systémová řešení pod značkou PORTE IL VETRO®, která patří mezi jedny z nejlepších a nejsofistikovanějších na trhu.

 

Možnosti u skleněných příček jsou opravdu široké. Naše výroba pod značkou Intheglass® uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.

 

Čeká vás budování či rekonstrukce koupelny? Jste limitováni atypickým interiérem, nebo chcete jít cestou designové originality? I vám jsme připraveni poradit a pomoci vyřešit potřeby s tímto úkolem spojené. Kontaktujte nás – rádi s vámi vymyslíme to nejlepší řešení pro vaši konkrétní situaci.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání