Výhody skleněného zábradlí na balkonu

Balkon je místo, kde můžeme najít klid, relax a krásné výhledy. Ať už si sem chodíte vypít kávu, posedět s knížkou nebo zde pěstujete květiny, je to útočiště, kde se chcete cítit hezky a bezpečně. Aby však tento prostor plně vynikl, je třeba dbát na každý detail. Dnes se podíváme na skleněné zábradlí, a jeho výhody pro vaši oázu klidu.

Výhody skleněného zábradlí na balkonu

Designový skvost

Prvním důležitým aspektem je estetika. Skleněné zábradlí přináší do prostoru eleganci a sofistikovanost. Sklo samo o sobě je atraktivní na pohled, jeho průhlednost navíc otevírá prostor a vytváří iluzi většího místa. Podobně je to i se světlem. Díky skleněnému zábradlí ho dokážete maximálně využít. Přirozené osvětlení proniká sklem do interiéru, což vytváří světlejší a vzdušný prostor. Použitím barevného skla nebo individuálních skel Art glass navíc můžete dosáhnout krásných designových řešení.

Trvanlivost a nízká údržba

Sklo může působit křehce, ale pokud jde o skleněná zábradlí, je opak pravdou. Sklo je materiál s vysokou odolností a dlouhou životností. Odolává povětrnostním vlivům a opotřebení, což z něj činí dlouhodobou investici.

Navíc, pokud jde o údržbu, skleněné zábradlí je jednoduché na čištění. Hladký povrch lze snadno otřít a udržovat v perfektním stavu, což znamená, že si můžete vychutnávat vzdušnost a čistotu bez starostí o opravy, nátěry a podobně.

Bezpečný prostor

Skleněné zábradlí nabízí robustní konstrukci, která zajišťuje naprostou bezpečnost. Skleněné zábradlí WERNER glasprojekt® lze použít ve venkovních i ve vnitřních prostorech a je testováno na mechanickou odolnost a označeno certifikáty VSG ESG. Tato zábradlí jsou efektivní bariérou, která minimalizuje riziko nebezpečných situací a nehod a poskytuje klid vám i vašim návštěvám.

Skleněné zábradlí na balkonu se stane estetickým doplňkem vašeho bydlení, ale také praktickým řešením pro bezpečný a světlý prostor. Rádi vám pomůžeme s výběrem toho nejlepšího skleněného zábradlí pro váš domov! Stačí nás kontaktovat a náš tým odborníků vám se vším ochotně poradí.

Kontaktujte nás

Další články na téma barevné sklo

Proč Barevná skla

Ikona podané ruce

Řešení přesně na míru

Vždy se snažíme co nejvíce přizpůsobit potřebám každého klienta. Spokojený zákazník je pro nás nejlepší reklamou.

Více o nás
Ikona uživatel

Přes 30 000 spokojených zákazníků

Naši zákazníci oceňují především rychlost, čistotu a kvalitu provedení zakázky.

Více o nás
Kufřík

Více než 30 let zkušeností

Již od roku 1994 pod našima rukama vznikají zakázky po celé České republice i v zahraničí.

Více o nás
Ikona pečeť

Záruka 7 let

Na naši práci se můžete spolehnout. Poskytujeme na ni prodlouženou záruku.

Více o nás

Přijďte se podívat
do našeho showroomu

Naši zákazníci jsou spokojeni

Velmi dobrá komunikace - obratem se firma ozvala, když jsem poslala poptávku. Dokonce při zaměřování skel technik navrhl jak nemuset lištu lepit, ale jak vyměřit otvory na šrouby lišty. Tuto firmu můžu jen doporučit - dobrý přístup vůči zákazníkovi, čistě a pěkně odvedená práce. Skla kuchyni opticky ještě zvětšila, protože se od nich odráží světlo, celá teď působí čistě.
Zuzana Koudelková Zuzana Koudelková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Dobrý den, 21.2. 2020 nám byla instalována skla za pracovní desku a na ostrůvek v kuchyni. Za tuto práci bych chtěla velice poděkovat, byla odvedena naprosto precizně, dokonce nám vaši zaměstnanci dokázali vyřešit problém s nerovnou stěnou u ostrůvku, viz foto, což nebylo vůbec jednoduché. Sklo celou kuchyň neuvěřitelně pozvedlo. Firmu budu doporučovat všemi deseti dále.
Jitka Havlíčková Jitka Havlíčková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Nastavení cookies