Výhody skleněných schodů

Skleněná schodiště dodávají každému interiéru nádech moderního designu. Jsou atraktivním prvkem, který prozáří každý prostor a kromě toho skrývají spoustu výhod. Na ty hlavní jsme se zaměřili v dnešním článku.

Výhody skleněných schodů

Snadná údržba a vysoká míra odolnosti

Skleněné schody jsou snadno udržovatelné. Sklo je hladké a netexturované, což usnadňuje jejich čištění. Stačí je otřít čistou utěrkou nebo skleněným čističem a jsou zase jako nové. Nebudete se tedy muset trápit hodinami zdlouhavého úklidu!

Moderní sklo používané ve výrobě skleněných schodů je zpracováno tak, aby bylo pevné a odolné. Skleněné schody jsou tak schopné unést vysokou zátěž a jsou odolné vůči poškrábání, prasknutí nebo jiným poškozením. Navíc bývají navrženy s ohledem na vysokou míru bezpečnosti. Sklo používané ve výrobě skleněných schodů je zpracováno tak, aby bylo bezpečné pro použití, odolné vůči nárazům a mělo zaoblené hrany, aby minimalizovalo riziko poranění.

Moderní design s vysokou mírou estetičnosti

Skleněné schody nabízejí minimalistický a elegantní vzhled, který se hodí do moderních, nebo dokonce futuristických interiérů. Sklo je průhledné a propustí do prostoru velkou dávku světla,  což vytváří pocit otevřenosti a prostornosti. To může být velkou výhodou zejména v menších interiérech, kde se snažíme maximalizovat pocit prostoru.

Pokud se rozhodnete pro pořízení skleněných schodů, budete mít na výběr ze široké škály designových možností. Sklo je dostupné v různých tloušťkách, barvách a povrchových úpravách, což umožňuje vytvoření unikátního a přizpůsobeného designu schodů podle individuálních požadavků zákazníka.

V neposlední řadě je velkou výhodou kompatibilita s jinými materiály. Skleněné schody bývají často kombinovány s dřevěnými nebo kovovými prvky, což umožňuje vytvoření zajímavých kontrastů a designových prvků ve schodišti.

Láká vás představa moderního a prosvětleného schodiště ze skla? Rádi vám pomůžeme s výběrem toho nejlepšího řešení pro váš domov! Stačí nás kontaktovat a náš tým odborníků vám se vším ochotně poradí.

Kontaktujte nás

Další články na téma barevné sklo

Proč Barevná skla

Ikona podané ruce

Řešení přesně na míru

Vždy se snažíme co nejvíce přizpůsobit potřebám každého klienta. Spokojený zákazník je pro nás nejlepší reklamou.

Více o nás
Ikona uživatel

Přes 30 000 spokojených zákazníků

Naši zákazníci oceňují především rychlost, čistotu a kvalitu provedení zakázky.

Více o nás
Kufřík

Více než 30 let zkušeností

Již od roku 1994 pod našima rukama vznikají zakázky po celé České republice i v zahraničí.

Více o nás
Ikona pečeť

Záruka 7 let

Na naši práci se můžete spolehnout. Poskytujeme na ni prodlouženou záruku.

Více o nás

Přijďte se podívat
do našeho showroomu

Naši zákazníci jsou spokojeni

Velmi dobrá komunikace - obratem se firma ozvala, když jsem poslala poptávku. Dokonce při zaměřování skel technik navrhl jak nemuset lištu lepit, ale jak vyměřit otvory na šrouby lišty. Tuto firmu můžu jen doporučit - dobrý přístup vůči zákazníkovi, čistě a pěkně odvedená práce. Skla kuchyni opticky ještě zvětšila, protože se od nich odráží světlo, celá teď působí čistě.
Zuzana Koudelková Zuzana Koudelková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Dobrý den, 21.2. 2020 nám byla instalována skla za pracovní desku a na ostrůvek v kuchyni. Za tuto práci bych chtěla velice poděkovat, byla odvedena naprosto precizně, dokonce nám vaši zaměstnanci dokázali vyřešit problém s nerovnou stěnou u ostrůvku, viz foto, což nebylo vůbec jednoduché. Sklo celou kuchyň neuvěřitelně pozvedlo. Firmu budu doporučovat všemi deseti dále.
Jitka Havlíčková Jitka Havlíčková
Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička Hvězdička
Nastavení cookies