• icon
  • icon

Výhody skleněných schodů

Skleněná schodiště dodávají každému interiéru nádech moderního designu. Jsou atraktivním prvkem, který prozáří každý prostor a kromě toho skrývají spoustu výhod. Na ty hlavní jsme se zaměřili v dnešním článku.

 

 

Snadná údržba a vysoká míra odolnosti

Skleněné schody jsou snadno udržovatelné. Sklo je hladké a netexturované, což usnadňuje jejich čištění. Stačí je otřít čistou utěrkou nebo skleněným čističem a jsou zase jako nové. Nebudete se tedy muset trápit hodinami zdlouhavého úklidu!

 

Moderní sklo používané ve výrobě skleněných schodů je zpracováno tak, aby bylo pevné a odolné. Skleněné schody jsou tak schopné unést vysokou zátěž a jsou odolné vůči poškrábání, prasknutí nebo jiným poškozením. Navíc bývají navrženy s ohledem na vysokou míru bezpečnosti. Sklo používané ve výrobě skleněných schodů je zpracováno tak, aby bylo bezpečné pro použití, odolné vůči nárazům a mělo zaoblené hrany, aby minimalizovalo riziko poranění.

 

Moderní design s vysokou mírou estetičnosti

Skleněné schody nabízejí minimalistický a elegantní vzhled, který se hodí do moderních, nebo dokonce futuristických interiérů. Sklo je průhledné a propustí do prostoru velkou dávku světla,  což vytváří pocit otevřenosti a prostornosti. To může být velkou výhodou zejména v menších interiérech, kde se snažíme maximalizovat pocit prostoru.

 

Pokud se rozhodnete pro pořízení skleněných schodů, budete mít na výběr ze široké škály designových možností. Sklo je dostupné v různých tloušťkách, barvách a povrchových úpravách, což umožňuje vytvoření unikátního a přizpůsobeného designu schodů podle individuálních požadavků zákazníka.

 

V neposlední řadě je velkou výhodou kompatibilita s jinými materiály. Skleněné schody bývají často kombinovány s dřevěnými nebo kovovými prvky, což umožňuje vytvoření zajímavých kontrastů a designových prvků ve schodišti.

 

Láká vás představa moderního a prosvětleného schodiště ze skla? Rádi vám pomůžeme s výběrem toho nejlepšího řešení pro váš domov! Stačí nás kontaktovat a náš tým odborníků vám se vším ochotně poradí.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání