• icon
  • icon

Jak vybrat skleněný obklad do kuchyně?

Při renovaci kuchyně nebo při výběru nového obkladu je důležité zvážit nejen estetické hledisko, ale také praktičnost a trvanlivost materiálu. Skleněné obklady se stávají stále populárnější volbou pro moderní domácnosti díky svému elegantnímu vzhledu a snadné údržbě. Podívejte se s námi, na co se zaměřit při jejich výběru.

 

 

Dvakrát měř,…

Skleněné obklady jsou skvělou volbou pro kuchyně díky jejich všestrannosti. Mohou být použity jen za sporákem a dřezem, nad pracovní plochou nebo jako stěna po celé délce linky. Zkrátka je jen na vás, kam je všude dáte. Díky možnosti individuálního řezání je lehce přizpůsobit jakémukoliv prostoru. Ať už máte kuchyň malou či velkou vše důkladně zvažte a změřte.

 

Instalace

Při instalaci skleněného obkladu máte na výběr mezi lepením a šroubováním. Lepení je vhodné pro hladké a čisté povrchy a poskytuje bezpečnou ochranu před vlhkostí a nečistotami. Šroubky zase pevně uchytí obklad, který lze v případě přestavby či úklidu poměrně snadno demontovat.

 

Sklo, které vydrží

Skleněné obklady jsou vyrobeny z tvrzeného skla, což znamená, že jsou odolné vůči mechanickému poškození. Navíc jsou schopny odolat také vysokým teplotám, kterým se při vaření nevyhnete. Tyto vlastnost zajistí, že skleněný obklad vydrží dlouhá léta bez nutnosti výměny. Dbejte proto na výběr kvalitních diamantových a kalených skel s šířkou 4-6 mm.

 

Design na míru

Jedním z hlavních benefitů skleněných obkladů je jejich schopnost přizpůsobit se vašemu osobnímu stylu. Můžete si vybrat z široké škály barev a motivů, případně si nechat vyrobit obklad s vlastní grafikou či fotografií, čímž dodáte kuchyni originální a osobitý vzhled, který se bude líbit jak vám, tak vašim návštěvám.

 

Chcete svůj interiér povznést na novou úroveň a zkrášlit ho elegantními a nadčasovými skleněnými doplňky? Jsme tu pro vás! Napište nám a my uděláme vše pro to, abychom vyhověli vašim přáním a potřebám.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání