• icon
  • icon

Výhody skleněného zábradlí na balkonu

Balkon je místo, kde můžeme najít klid, relax a krásné výhledy. Ať už si sem chodíte vypít kávu, posedět s knížkou nebo zde pěstujete květiny, je to útočiště, kde se chcete cítit hezky a bezpečně. Aby však tento prostor plně vynikl, je třeba dbát na každý detail. Dnes se podíváme na skleněné zábradlí, a jeho výhody pro vaši oázu klidu.

 

 

Designový skvost

Prvním důležitým aspektem je estetika. Skleněné zábradlí přináší do prostoru eleganci a sofistikovanost. Sklo samo o sobě je atraktivní na pohled, jeho průhlednost navíc otevírá prostor a vytváří iluzi většího místa. Podobně je to i se světlem. Díky skleněnému zábradlí ho dokážete maximálně využít. Přirozené osvětlení proniká sklem do interiéru, což vytváří světlejší a vzdušný prostor. Použitím barevného skla nebo individuálních skel Art glass navíc můžete dosáhnout krásných designových řešení.

 

Trvanlivost a nízká údržba

Sklo může působit křehce, ale pokud jde o skleněná zábradlí, je opak pravdou. Sklo je materiál s vysokou odolností a dlouhou životností. Odolává povětrnostním vlivům a opotřebení, což z něj činí dlouhodobou investici.

 

Navíc, pokud jde o údržbu, skleněné zábradlí je jednoduché na čištění. Hladký povrch lze snadno otřít a udržovat v perfektním stavu, což znamená, že si můžete vychutnávat vzdušnost a čistotu bez starostí o opravy, nátěry a podobně.

 

Bezpečný prostor

Skleněné zábradlí nabízí robustní konstrukci, která zajišťuje naprostou bezpečnost. Skleněné zábradlí WERNER glasprojekt® lze použít ve venkovních i ve vnitřních prostorech a je testováno na mechanickou odolnost a označeno certifikáty VSG ESG. Tato zábradlí jsou efektivní bariérou, která minimalizuje riziko nebezpečných situací a nehod a poskytuje klid vám i vašim návštěvám.

 

Skleněné zábradlí na balkonu se stane estetickým doplňkem vašeho bydlení, ale také praktickým řešením pro bezpečný a světlý prostor. Rádi vám pomůžeme s výběrem toho nejlepšího skleněného zábradlí pro váš domov! Stačí nás kontaktovat a náš tým odborníků vám se vším ochotně poradí.

Celý náš tým je vám plně k dispozici, stačí nás kontaktovat

+420 261 226 017

+420 261 226 786

praha@barevnaskla.cz

U plynárny 770/8,
140 00 Praha 4 - Michle

Po-Čt 10:00 - 17:00

10:00 - 17:00

So individuálně na objednání

 

 

 

 

 

+420 725 845 330

brno@barevnaskla.cz

Pražská 156,
642 00 Brno - Bosonohy

Po-Pá8:00 - 16:00

So - individuálně na objednání